Banner alanı
Banner alanı

Rehber Xapk Dosyası Nasıl Kurulur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TeknoCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Promising-Galaxy-S21-battery-picture-and-specs-benchmark-leak.jpg

XAPK dosyalarının faydaları çoktur. Büyük uygulamalar çoğunlukla bunları kullanma eğilimindedir çünkü boyutları azaltır. Peki Xapk dosyası nasıl açılıyor veya kuruluyor?

Xapk Dosyası Nasıl Kurulur?​

XAPK dosyalarını yüklemek kolaydır. Size hem zamandan hem de veriden tasarruf sağlar. Dosya yöneticisi uygulaması ile bunu hızlıca yapabilirsiniz. Cx File Explorer bu iş için önerdiğimiz uygulamalardan biri.

Adımlar​

what-is-xapk-file-and-how-to-install-it-on-android-5_7c4a12eb7455b3a1ce1ef1cadcf29289.png

• Adım 1: XAPK dosyasının indirilmesi bittiğinde, Dosya Yöneticisi'ne (veya Dosya Gezgini'ne) gidin ve uzantıyı zip olarak yeniden adlandırın. Yani .xapk yazan yeri .zip yapmanız yeterlidir.
  • Adım 2: Bundan sonra zip'i açmak için dosyaya basın ve iki ana dosya ortaya çıkar – bir APK dosyası ve bir Android klasörü görünür.
  • Adım 3: Android klasörüne dokunun ve OBB klasörüne gidin. OBB dosyasını kopyalayın ve Android'in dahili depolamasındaki OBB klasörüne yapıştırın. Telefonunuzun OBB klasörü telefonun depolama kısmındaki Android / OBB altında bulunur.
    • NOT: OBB klasörünün yolu, telefonunuzun markasına bağlı olarak değişebilir: Internal storage veya Dahili depolama yazabilir.
  • Adım 5: Bu işlem tamamlandıktan sonra indirdiğiniz dosyaya geri dönün APK dosyasını normal şekilde yükleyin.

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

• Geri
    Üst Alt