TeknoCan
Emekli Yönetici
- Konular
- 2,003

UpdatePack7R2 Güncelleme Paketi İndir
Merhaba Dostlar, karşınızda Windows 7 güncelleme paketi. Geçtiğimiz ay, Windows üreticisi olan Microsoft firmasının resmi açıklamasından sonra Windows 7 işletim sisteminin desteği bitirilmişti. Daha önce de Windows xp işletim sisteminden desteğini çekmişti. Desteğini çekmek ne demektir diye soracak olursanız. İlgili üretici firma, ürününü artık GÜNCELLEMİYOR. Hayatımızda teknoloji sürekli yenilikler istemek ve gelişmek üzerine kuruludur. Yeni yazılımlar çıktığı zaman bir windows xp işletim sistemi şuan açamıyor çünkü, mimarisi bile 64 bit bile değil. Aynı şey şuan da Windows 7 için söylenebilir. Xp den sonra hayatımıza 2009-2010 yılları arasında merhaba diyen bu yep yeni sağlam sistem maalesef 2020 yılı itibariyle desteği bırakılmıştır. Peki şimdi ne yapılabilir. Ara ara çevrımdışı güncellemeler ile entegre sağlanabilir. Windows 7 Güncelleme paketini sitemizden indirebilirsiniz.
UpdatePack7R2( çevrımdışı güncelleme paketi) nedir nasıl kullanılır?
UpdatePack7R2, Microsoft işletim sisteminin çevrimdışı güncelleme yapabilmesi adına üretilen bir programdır. Sistem için çıkarılan güncellemeleri çevrimiçi indirmeler ve yüklemelere nazaran, daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde bilgisayarınıza aktarmaktadır. Malumunuz ki windows uptade işlemleri uzun sürebiliyor.Hızlı yükleme algoritması mevcuttur.
Özellikler
– Windows 7 32 ve ya 64 bit sistemlerde çalışır
– Portable şeklindedir, yani internete gerek duymaz taşınabilir bir şekilde kullanılır
– Kurulum yapmadan önce sisteminizin bu güncellemeleri için yeterli olup olmadığını test eder
– İnternet Explorer 11 için önemli güncellemelere sahiptir
– Bu güncelleme bazı gereksiz güncellemeleri de beraberinde sistemden kaldıracaktır.
– Komut dosya sistemiyle çalışabilir
– Güncelleme işlemleri basittir ve windows uptade gibi uzun sürmez.
– Güncellemenin bilgisayarınıza sağlıklı bir şekilde kurulabilmesi için bilgisayarınız da DirecTX 11, Net Framework 4.6 ve ya üzeri sürümü, Visual C ++ Eklentilerinin olması gerekmektedir.
– Kurulum öncesinde eğer bilgisayarınız da Anti-Virüs yazılımı varsa mutlaka geçici durdurun.
Windows Güncelleme Paketi İndir (Linkler Alt kısımda )
Sistem Gereksinimleri
Windows 7 SP1 ve Server 2008 R2 SP1 (32 ve ya 64 Bit)
Server 2008(Sunucu bilgisayara kurulu sistemdir)
Dosya boyutu: 853 MB
Ekran Görüntüleri

LİNKLER:
UpdatePack7R2 – LINK 1
UpdatePack7R2 – LINK 2
UpdatePack7R2 – LINK 3
RAR ŞİFRESİ:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.