Banner alanı
Banner alanı

Sohbet Sitemizi Nereden Buldunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TeknoCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sitemizi Nereden Buldunuz?

• Arkadaşım Aracılığıyla

• Arama Motorlarından

• Youtube

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeknoCan

Emekli Yönetici
Konular
2,003
Evet arkadaşlar,

Herkesin hikayesini dinliyelim. gsmmerkezi.com nereden buldunuz? "İyi, güzel, hoş vs." şeklinde cevaplar vermeyin. Anketi oyladıktan sonra mutlaka paylaşın. "Arkadaşımdan duydum" , "Arama motorlarından buldum" , "Birisinin tavsiyesi" vs. gibi bizlerle paylaşın.

Sizlerden altını çizerek rica ediyorum ki, konuyu amacının dışına çıkartarak "DAĞITMAYALIM!"

Teşekkürler.

Değerli bir abim tavsiye etti değerli hocalarım. O da Nightwing

Arama motorlarindanbuldum dolaşmayı sevdigindemforumu inceledim gerçekten herşeyiyle çok kaliteli ama kayıtlıüye sayısı az diye birfaydam dokunur belki diye üye oldum şimdiden cok memnunum

Arama motorlarindanbuldum dolaşmayı sevdigindemforumu inceledim gerçekten herşeyiyle çok kaliteli ama kayıtlıüye sayısı az diye birfaydam dokunur belki diye üye oldum şimdiden cok memnunum
İyiki geldiniz hocam

uye sayısı az ola bilir sitemizde 5 yıllık değil 1 ay önce açılmış bir site :)

Çok teşekkür edriz hocam yorumlarınızla bizleri mutlu ettiniz gerçekten.

konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

• Geri
    Üst Alt