TeknoCan
Emekli Yönetici
- Konular
- 2,003

Merhaba değerli hocalarım C serisi telefonalrdaki güncelleme sonrası yarı türkçe yarı ingilizce olduğunu farkettim çözümü şudur:
Burda Program

1-Öncelikle samsung driver uygulamasını yani 1 numaralı programı bilgisayarınıza kurun.
2-adb-setup-1.4.3_2 programını bilgisayarınıza kurun 2 Numaralı yazan program. Bu uygulama dos ortamında açılacaktır ve video’da anlattıldgı şekilde kurulumu yapın.
3-Halabtech programını işletim sisteminize uygun olanı çalıştırın.
4-Bu program şifre isteyecektir HALABTECH yazın büyük harfle sonra tamam deyin.
5-Telefonunuzdan uygun işlem adımlarını gerçekleştirin.
6-Yaklaşık 1 dk içerisinde kurulum tamamlanacak ve telefonunuz yeniden başlayacaktır.
7-Açılınca Türkçe olacaktır.
Not.Program Bana Ait Degildir Faydalanılması Amaclı Paylaşılmıstır Herhangi Bir Ücret Talep Edilmemiştir.

1-Öncelikle samsung driver uygulamasını yani 1 numaralı programı bilgisayarınıza kurun.
2-adb-setup-1.4.3_2 programını bilgisayarınıza kurun 2 Numaralı yazan program. Bu uygulama dos ortamında açılacaktır ve video’da anlattıldgı şekilde kurulumu yapın.
3-Halabtech programını işletim sisteminize uygun olanı çalıştırın.
4-Bu program şifre isteyecektir HALABTECH yazın büyük harfle sonra tamam deyin.
5-Telefonunuzdan uygun işlem adımlarını gerçekleştirin.
6-Yaklaşık 1 dk içerisinde kurulum tamamlanacak ve telefonunuz yeniden başlayacaktır.
7-Açılınca Türkçe olacaktır.
Not.Program Bana Ait Degildir Faydalanılması Amaclı Paylaşılmıstır Herhangi Bir Ücret Talep Edilmemiştir.