- Konular
- 2,768
- Puanlar
- 278
- Web Sitesi
- gsmmob.com.tr
Bu videoda, bilgisayarınıza hiçbir emülatör (Bluestacks vb.) kurmanıza gerek kalmadan, doğrudan Microsoft Store üzerinden indirebileceğiniz harika bir Canlı TV uygulamasını inceliyoruz! Tamamen yasal (legal) içeriklere sahip olan bu uygulama sayesinde, tüm Türk televizyon kanallarını bilgisayarınızdan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Uygulamanın modern ve şık arayüzünü, zengin kanal çeşitliliğini ve donmadan, son derece yüksek çalışma oranıyla çalışan yayın performansını adım adım test ettik. Windows işletim sisteminde yerel (native) olarak çalışan ve Store güvencesiyle tek tıkla kurulan bu harika canlı TV deneyimini kaçırmayın!
Uygulama Bağlantısı: https://apps.microsoft.com/detail/9p1...
Bahsedilen Windows Store TV Uygulaması:
Bilgisayarınızdan canlı televizyon izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Bu videoda Microsoft Store üzerinden indirilebilen ve tamamen yasal içerikler sunan Canlı TV uygulamasını inceliyoruz.
Android emülatörü kurmadan, TV Box kullanmadan veya web siteleriyle uğraşmadan doğrudan Windows üzerinde çalışan bu uygulama sayesinde onlarca Türk televizyon kanalına erişebiliyorsunuz.
Uygulamanın modern ve şık arayüzünü, zengin kanal çeşitliliğini ve donmadan, son derece yüksek çalışma oranıyla çalışan yayın performansını adım adım test ettik. Windows işletim sisteminde yerel (native) olarak çalışan ve Store güvencesiyle tek tıkla kurulan bu harika canlı TV deneyimini kaçırmayın!
Bahsedilen Windows Store TV Uygulaması:
Bilgisayarınızdan canlı televizyon izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Bu videoda Microsoft Store üzerinden indirilebilen ve tamamen yasal içerikler sunan Canlı TV uygulamasını inceliyoruz.
Android emülatörü kurmadan, TV Box kullanmadan veya web siteleriyle uğraşmadan doğrudan Windows üzerinde çalışan bu uygulama sayesinde onlarca Türk televizyon kanalına erişebiliyorsunuz.
Kurulum Videosu !!