Banner alanı
Banner alanı

Rehber Açılmayan Telefondan Veri Kurtarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TeknoCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thread-1640013-14138470222287599517-scaled.jpg

Açılmayan telefondan veri kurtarma işleminde Recoverit veri kurtarma yazılımından yardım alacağız. Açılmayan Android telefonunuzu doğrudan PC'nize SD kart ile bağlayıp verileri kurtarabilir veya telefonu doğrudan PC'ye bağlayarak veri kurtarabilrsiniz.

Açılmayan Telefondan Veri Kurtarma​

Adım 1: PC'nize Recoverit'i kurun ve başlatın​

Masaüstündeki "Wondershare Recoverit" simgesine çift tıklayın. Masaüstünde mevcut değilse, arama kutusuna "Recoverit" yazın ve tıklayın.

Adım 2: Harici cihazı bağlayın​

Açılmayan telefonunuzu SD kart ile doğrudan Windows sistemine bağlayın veya telefonu şarj kablosu ile doğrudan PC'nize bağlayın.

Adım 3: Bağladığınız cihazı seçin​

PC'ye bağlı olan cihazınızı seçin. Sıradaki işlemler için Start düğmesine tıklayın.

external-partition-recovery.jpg

Adım 4: Bağlı harici cihazı tarayın​

Açılmayan telefonun içerisindeki dosyaların genel bir taraması yapılacaktır. İşlem sırasında kurtarmanız gereken dosyaları bulduğunuzda taramayı duraklatabilir ya da durdurabilirsiniz.
scanning-lost-files.jpg

Adım 5: Dosyaları önizlemesini görüntüleyin ve kurtarın​

Tarama bittikten sonra, dosyalar tarama sonucundan önizlenebilir olur. Dosyaları geri almak için "Recover" butonuna tıklayın. Dosyaları PC'deki bir konuma kaydedin.
preview-recovered-file.jpg

thread-1640013-14138470222287599517-scaled.jpg

Açılmayan telefondan veri kurtarma işleminde Recoverit veri kurtarma yazılımından yardım alacağız. Açılmayan Android telefonunuzu doğrudan PC'nize SD kart ile bağlayıp verileri kurtarabilir veya telefonu doğrudan PC'ye bağlayarak veri kurtarabilrsiniz.

Açılmayan Telefondan Veri Kurtarma​

Adım 1: PC'nize Recoverit'i kurun ve başlatın​

Masaüstündeki "Wondershare Recoverit" simgesine çift tıklayın. Masaüstünde mevcut değilse, arama kutusuna "Recoverit" yazın ve tıklayın.

Adım 2: Harici cihazı bağlayın​

Açılmayan telefonunuzu SD kart ile doğrudan Windows sistemine bağlayın veya telefonu şarj kablosu ile doğrudan PC'nize bağlayın.

Adım 3: Bağladığınız cihazı seçin​

PC'ye bağlı olan cihazınızı seçin. Sıradaki işlemler için Start düğmesine tıklayın.

external-partition-recovery.jpg

Adım 4: Bağlı harici cihazı tarayın​

Açılmayan telefonun içerisindeki dosyaların genel bir taraması yapılacaktır. İşlem sırasında kurtarmanız gereken dosyaları bulduğunuzda taramayı duraklatabilir ya da durdurabilirsiniz.
scanning-lost-files.jpg

Adım 5: Dosyaları önizlemesini görüntüleyin ve kurtarın​

Tarama bittikten sonra, dosyalar tarama sonucundan önizlenebilir olur. Dosyaları geri almak için "Recover" butonuna tıklayın. Dosyaları PC'deki bir konuma kaydedin.
preview-recovered-file.jpg
eline sağlık denemek lazım

Konu İçin Teşekkürler

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

• Geri
    Üst Alt