Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TeknoCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TeknoCan

Emekli Yönetici
Destek Ekibi
Konular
2,005
Merhaba Arkadaşlar

Gerek forum sitemizin ziyaretçi sayısının oldukça artması, Yardım arayan üyelerimizin daha hızlı cevaplar bulması için yönetim ekibi olarak hepimiz elimizden geldiğince çalışıyoruz fakat bizlerin de yeterince hızlı cevap veremediği konular maalesef ki mevcut. Gözlemlerimiz ile ara ara forum ekibimiz adına cihazları konusunda tam donanımlı, yardımsever arkadaşlara tekliflerde bulunarak aramıza katılmalarını rica ediyoruz.

Son gerçekleştirdiğimiz yönetim ekibi toplantısında aldığımız karar doğrultusunda ekibimizi bir miktar daha genişletmek için yeni ekip arkadaşları aramaktayız ve bu yeni yöneticilerimizi bu doğrultuda talepleri olan arkadaşlarımız arasından belirlemek istiyoruz. Bu yeni ekip arkadaşlarımız DESTEK EKİBİ ve BÖLÜM SORUMLUSU forum rütbesi altında görev yaparak her zaman olduğu gibi yardım isteyen arkadaşlara ellerinden geldikçe destek vermeye devam edecekler.

Bu arkadaşlarda aradığımız özellikler;

• En az orta, tercihen İleri düzey Android kullanıcısı olması,
  • Günlük en az 2-3 saat PC başında vakit geçiriyor olması,
  • Forum kurallarımızı tam anlamıyla özümsemiş ve uyguluyor olması,
  • Günlük olarak belli bir miktar konuya yorum yaparak katkıda bulunması,
  • Yeni bilgilendirme konuları (ipucu, rom paylaşımı, video anlatım) ile tüm forum üyelerimizin yeni şeyler öğrenmesine katkı sağlamaları,
  • Bölüm sorumlusu rütbesi için; sorumlu olduğu cihaz bölümünde cihaz için yayınlanan tüm resmi güncellemeleri bildiren örnek konu şablonu doğrultusunda paylaşımlar yapması,
  • Sorumlu olduğu forum alanlarında açılan yardım ve soru konularına destek sağlaması,
  • Kullanıcı hesabının daha önce forum kurallarımız doğrultusunda her hangi bir cezai yaptırıma maruz bırakılmamamış olması,
  • Forumda uzun süredir aktif üye olması gerekmektedir.
Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar bu konu altına mesaj yazıp, biraz kendilerini tanıtmaları ve hangi cihaza sahip olduklarını belirtmeleri rica olunur.

Büyüyen Forum Ailemizde bulunan her bir üyemize ayrıca teker teker teşekkür ediyoruz.

Merhaba ben İbrahimcan 15 yaşındayım Bursada Oturuyorum Kendimi Şöyle bir tanıtayım

1.Android telefonlar ilk çıktığından beri yakından ilgileniyorum yazılım yükleme işine 2-3 yıl önce başladım rom, root işlerini çok severim amacım zaten bunun doğrultusunda bir mühendis olmak.Bilgisayar üzerinde de bir çoğu şey ile uğraşmayı severim sadece akıllı cihaz değil kendi bilgisayarıma arkadaşlarımın abilerimin bilgisayarına defalarca windows kurmuşluğum program indirmişliğim format atmışlığım vardır , elektronik cihaz alacak yakınımdaki insanlar da mutlaka herhangi bir makine almadan bana sorarlar.
2.Soru sormayı çok severim merak ederim incelemek görmek bakmayı çok severim Akıllı telefon montaj işlerinden de bir nebze anlarım çok tecrübem olmasa da youtube de bir çok cihazın parça değişim(ekran kasa şarj soket arka kapak arka kamera vb) videolarını da izlemekten çok hoşlanırım cihaz değiştirmeyi çok severim.
3.Bu zamana kadar ;
Samsung: Galaxy J7 , ,Galaxy S5 , Galaxy Note 4,Galaxy J7 Prime A7 2016 S7 EGDE note 8
Apple: Iphone 5S VE 6 PLUS 7 8 Plus
General Mobile: Android One 4G Gm 5 plus
Xiaomi: Mi 6 ,Pocophone F1, ,REDMI NOTE 8 Redmi 9 Mİ6 POCO X3 Redmi note 6 pro
Lg: -G3 G-4 G-5

Son düzenleme:
Merhaba ben İbrahimcan 14 yaşındayım Bursada Oturuyorum Kendimi Şöyle bir tanıtayım

1.Android cihazlar ilk çıktığından beri iç içeyim yazılım yükleme işine 2-3 yıl önce başladım rom, root işlerini çok severim amacım zaten bunun doğrultusunda bir mühendis olmak.Bilgisayar üzerinde de bir çoğu şey ile uğraşmayı severim sadece akıllı cihaz değil kendi bilgisayarıma arkadaşlarımın abilerimin bilgisayarına defalarca windows kurmuşluğum program indirmişliğim format atmışlığım vardır , elektronik cihaz alacak yakınımdaki insanlar da mutlaka herhangi bir makine almadan bana sorarlar.
2.Soru sormayı çok severim merak ederim incelemek görmek bakmayı çok severim Akıllı telefon montaj işlerinden de bir nebze anlarım çok tecrübem olmasa da youtube de bir çok cihazın parça değişim(ekran kasa şarj soket arka kapak arka kamera vb) videolarını da izlemekten çok hoşlanırım cihaz değiştirmeyi çok severim.
3.Bu zamana kadar ;
Samsung: Galaxy J7 , ,Galaxy S5 , Galaxy Note 4,Galaxy J7 Prime A7 2016 S7 EGDE
Apple: Iphone 5S VE 6 PLUS 7
General Mobile: Android One 4G Gm 5 plus
Xiaomi: Mi 6 ,Pocophone F1, ,REDMI NOTE 8 Redmi 9 Mİ6 POCO X3 Redmi note 6 pro
Lg: -G3 G-4
Hoşgeldini hocam merhabalar - İletişim sağlandı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri