Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Gingko Mİ Hesabı Kitlendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pieer56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pieer56

GSMob Sever
Acemi Üye
Konular
1
ustalarım selamın aleyküm redmi note 8 aldım gecen sene 88 ayda 3 ay kullandım sonra miflashtan yazılım atayım dedim onuda cleer and lock tikinde kalmış tel çöktü cihaz yurtdısı 1.5 ayda actırdım çin romuyla imei yazdırdım bu seferde mi hesap kitlendi ve mi hesabı bilmiyorum.bypass yapılıyomuş idareten kullanmak için ama benim box ım yok bi ustam team werden baglanıp yapıverirmi lütfen cihaz iki aydır yatıyor.kırık telefonuma geri döndüm tt175 kullanıyom gene

Çözüm
Hocam bence en yakın teknik servise hocam işler iyice büyümüş kilitletmeseydi uzaktan destek verebilirdik ama işler bayağı zorlaşmış cihaza gerekli ekipmanlar yada fiziksel müdalahle yapmadan işlemleri yapmak imkansız çünkü bootloader kilidi kilitlenmiş hocam
Ön
ustalarım selamın aleyküm redmi note 8 aldım gecen sene 88 ayda 3 ay kullandım sonra miflashtan yazılım atayım dedim onuda cleer and lock tikinde kalmış tel çöktü cihaz yurtdısı 1.5 ayda actırdım çin romuyla imei yazdırdım bu seferde mi hesap kitlendi ve mi hesabı bilmiyorum.bypass yapılıyomuş idareten kullanmak için ama benim box ım yok bi ustam team werden baglanıp yapıverirmi lütfen cihaz iki aydır yatıyor.kırık telefonuma geri döndüm tt175 kullanıyom gene
ve aleyküm es selam hocam öncelikle hoş geldiniz bu videoyu deneyebilirsiniz eğer olmazsa pazartesi günü gerekli desteği veririz

Tarafımca bir kaç kez denenmiştir

Hocam bootloader kilidi açık ise eu rom yüklenip twrp den dosya yönetisicisnden mi hesabı bypass edilebiliryor kilit açık mı

Hocam bootloader kilidi açık ise eu rom yüklenip twrp den dosya yönetisicisnden mi hesabı bypass edilebiliryor kilit açık mı
ah hocam yanlışlıkla onuda kitledim twpr olsa keske lanet mi hesabı kaldırıp bidaha kurmak istemiyom.tam belaymış bu telefon pubg için almıştım elimde kaldı öylece bakıyom telefona

Hocam bootloder kilitlendiği için işlemler iyice zorlaştı ama uzaktan destek verilecek gibi değil keşte fastboot rom atarken biraz dikkatli olsaydınız masrafınız bayağı artmış durumda maalesef

Hocam bu işi bilene bir telefoncuya getirirseniz işinizi görürler telefoncunun elinde gerekli box dongle yada tool varsa bootloader kilidinin bi önemi yoktur ama elinizde olmadığı için ve kilit de kapalı olduğu için şuan ki tek çözüm en yakın teknik servis maalesef

ah bilseydim ustam.tr tool la bi abi bypas dosyasını indirip 10 dk bypass yapıvermişti teamdan drony fln kurduk fakat ben google play kurmaya calısırken yanlışlıkla vpn tikini kaldırdım tekrar kitlendi.çin rom oldugundan g.play yoktu.suanda o abiye ulasamıyom sehir dısına cıkcam 2haftalıgına demişti

ah bilseydim ustam.tr tool la bi abi bypas dosyasını indirip 10 dk bypass yapıvermişti teamdan drony fln kurduk fakat ben google play kurmaya calısırken yanlışlıkla vpn tikini kaldırdım tekrar kitlendi.çin rom oldugundan g.play yoktu.suanda o abiye ulasamıyom sehir dısına cıkcam 2haftalıgına demişti
Hocam dediğim gibi kilitlenmeseydi makine çözümü çok daha kolay ve basit olacaktı ama kilitlendiği için telefona ekipmansız müdahale yapmak imkansız

aynen box yok.peki su ilk vedeodaki adam tool vermiş indirdim şifresi yok bilen varmı denesem en azından

ilginiz için sagolun hocam
Rica ederim hocam kafanıza bişey takılırsa ben herzaman buradayım hocam bana aşşağıdaki yazıyı okuyarak güvenebilirsiniz hocam ve yazan kişiyi inceleyiniz

bu yöntem yanlız kalıcı değildir güncelleme veya sıfırlama yapıldıgında tekrardan aktif hala geliyor

bu yöntem yanlız kalıcı değildir güncelleme veya sıfırlama yapıldıgında tekrardan aktif hala geliyor
Hocam arkadaşın bootloader kilidi kilitli imiş hiçbir yöntem olmadı elinde box da yok o yüzden o işlemin kalıcı veya geçici olmasının da bi önemi de kalmadı :rolleyes:

Hocam arkadaşın bootloader kilidi kilitli imiş hiçbir yöntem olmadı elinde box da yok o yüzden o işlemin kalıcı veya geçici olmasının da bi önemi kalmadı
bir yöntem var oda EDL modda Persist bölümünü silip tekrar denemek.oda Wifi sorunu çıkartabilir.

bir yöntem var oda EDL modda Persist bölümünü silip tekrar denemek.oda Wifi sorunu çıkartabilir.
Hocam bende sayacaktım yöntemleri ama gerekli ekipmanlar ve yeterli bilgi olmadıktan sonra bu işlemleri de yapmak riskli bence

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri