Rom Redmi Note 7 Kosmos2011 Rom Miui 11 Android (10.0) Beta 20.3.26

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TeknoCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TeknoCan

Emekli Yönetici
Destek Ekibi
Konular
2,005
Kosmos2011 Rom , Custom rom tadında, MiRoom temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur..

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....
xiaomi-redmi-note-7-64-gb-z.jpg
Değişiklikler

ROM Sürümü - MiRoom Beta 20.3.5 temel alınmıştır.

Kurulum
* Kosmos2011 ROM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
* TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Kosmos2011 ROM Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.
68d8e238-f5db-446d-950a-2e95eee5c367.png
Bigilendirme

Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler

**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli

İndirme linkleri
20.3.5 Mega - AFH
20.3.12
20.3.26

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,iyi forumlar..

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusunuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya gsmmerkezi.com sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.

Ellerine sağlık

Teşekkürler hocam

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri