İpucu Pubg Mobile 90 FPS Almak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TeknoCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TeknoCan

Emekli Yönetici
Destek Ekibi
Konular
2,005
Az önce 90 FPS ile ilgili bir konu açan arkadaşımız dosyaların nereye taşınacağından bahsetmemiş. Ben tam dosyaların nereye atılması gerektiğini yazıp cevap yaz seçeneğine basınca bu konu kapatılmıştır diye uyarı aldım. Ben de bir konu açıp o dosyaların nereye taşınması gerektiğini o arkadaşlara aktarmak için bu konuyu açtım. O 90FPS konusunun açılıp benim bu konumun o konuya mesaj olarak aktarılmasını istiyorum. Teşekkürler.

Arkadaş dosyaların nereye taşınması gerektiğini belirtmemiş. Ben hemen tüm dosyaların taşınması gereken konumu söylüyorum.

Öncelikle UserCustom.ini ve UserSettings.ini dosyalarını Dosya Yöneticisi veya herhangi bir file uygulaması üzerinden Android > Data > com.tencent.ig > files > UE4Game > ShadowTrackerExtra > ShadowTrackerExtra > Saved > Config > Android bölümündeki UserCustom.ini ve UserSettings.ini dosyaları ile değiştiriniz.

Active.sav dosyasını ise Android > Data > com.tencent.ig > files > UE4Game > ShadowTrackerExtra > ShadowTrackerExtra > Saved > SaveGames bölümündeki Active.sav ile değiştiriniz.

Son olarak EnjoyCZJC.ini dosyasını ise Android > Data > com.tencent.ig > files > UE4Game > ShadowTrackerExtra > ShadowTrackerExtra > Saved > Config > Android bölümüne direkt olarak yapıştırınız.

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri