Hemen OkuyorumDuyuru - Forum Rütbeleri ve Yükselme Kriterleri
Min. Mesaj Max. Mesaj Beğeni Süre Konu Sayısı 1 Acemi Üye 0 49 - - - 2 Yeni Üye 50 99 - - - 3 Deneyimli Üye 100 249 - - - 4 Kıdemli Üye 250 499 - - - 5 Tecrübeli Üye 500 999 - - - 6 Usta Üye 1000 1999 - - - 7 Uzman Üye 2000 2999 - - - 8 Elit Üye 3000 - - - 9 GM Expert 5000...gsmmerkezi.comMerhaba Samet Nasılsın Kanka yukarıdakileri okumanı tavsiye ederim knkm değerli hocalarım Samet benim 9 yıllık arkadaşımdır çok değer verdiğim insanlardan biridir kendisiDuyuru - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...gsmmerkezi.com
Hoş bulduk ben daha çok bilgisayarla ilgileniyorum, öyle çok anladığım bişey yok ama şuanda kodlama öğrenmeye çabalıyorum@Teknocan hani gelmezdi bak gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş
nelerden anlarsın Samet daha çok nelerle ilgileniyorsun
nelerden anlıyormuş ve daha çok ne ilgisini çekiyor bende merak ettim doğrusu ??@Teknocan hani gelmezdi bak gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş
hocam ben gelmezdi felan diye sınıf arkadaşlarıma dedim Samet benim çocukluk kankim bu sene Lgs ye hazırlanıyor@Teknocan hani gelmezdi bak gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş