Oyun Animal Rescuer PC İndir Oyun Türk Yapımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akyol12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akyol12

GSMob Sever
Acemi Üye
Konular
1
95c2d9e4-f732-4952-bf8a-4d22d67ef98d.jpg

Türk geliştirici stüdyo Turquoise Revival Games'in ilk oyunu Animal Rescuer bugün itibarıyla PC için çıkışını gerçekleştirdi.

Hayvanları kurtarmak için savaştığınız açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Steam'de %35 indirimle 16,25 TL'den satışta.

Satın almadan önce oyunun demosunu indirip deneyebilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı ve PC sistem gereksinimleri:

Animal Rescuer, hızlı oynanış, artırılmış görev ve savaş yoğunluğu ile destansı bir dünyayı keşfederek sevimli hayvanlara yardım ediyor.

- Harika bir rol yapma deneyimi yaşayın - görevleri ve tüm hikayenin hedeflerini tamamlayın
- Yardıma ihtiyaç duyan sevimli hayvanlar için ilaç hazırlayın, bu ilaçlar için bitkiler toplayın
- Bu dünyanın fantastik şehirleri ve köylerinde yol boyunca yeni insanlarla tanışın
- Destansı savaşlarda savaşçı yeteneklerinizi gösterin

MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit | Windows 8 64-bit | Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i3-6100T | AMD FX-6100
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 | AMD Radeon R7-250X
Depolama: 9 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i5-4460 | AMD FX-6350
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 | AMD Radeon R7-265X
Depolama: 9 GB kullanılabilir alan​

Daha önce yayınlanmış olan fragmanlara aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.

İsteyenler tabi Torrent olarak Tam sürüm indirip oynayabilirler!​

Ekli dosyalar

95c2d9e4-f732-4952-bf8a-4d22d67ef98d.jpg
Türk geliştirici stüdyo Turquoise Revival Games'in ilk oyunu Animal Rescuer bugün itibarıyla PC için çıkışını gerçekleştirdi. Hayvanları kurtarmak için savaştığınız açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Steam'de %35 indirimle 16,25 TL'den satışta. Satın almadan önce oyunun demosunu indirip deneyebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısı ve PC sistem gereksinimleri:​

Animal Rescuer, hızlı oynanış, artırılmış görev ve savaş yoğunluğu ile destansı bir dünyayı keşfederek sevimli hayvanlara yardım ediyor. - Harika bir rol yapma deneyimi yaşayın - görevleri ve tüm hikayenin hedeflerini tamamlayın - Yardıma ihtiyaç duyan sevimli hayvanlar için ilaç hazırlayın, bu ilaçlar için bitkiler toplayın - Bu dünyanın fantastik şehirleri ve köylerinde yol boyunca yeni insanlarla tanışın - Destansı savaşlarda savaşçı yeteneklerinizi gösterin MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit | Windows 8 64-bit | Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i3-6100T | AMD FX-6100 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 | AMD Radeon R7-250X Depolama: 9 GB kullanılabilir alan ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-4460 | AMD FX-6350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 | AMD Radeon R7-265X Depolama: 9 GB kullanılabilir alan​

Daha önce yayınlanmış olan fragmanlara aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.
İsteyenler tabi Torrent olarak Tam sürüm indirip oynayabilirler!​
Konunuz doğru kısıma taşındı lütfen dahada dikkatli olalım

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri