- Konular
- 2,005
Pek çok Android kullanıcısı için cihazın Root edilmesi ya da Rootlanması merak edilen fakat zor – tehlikeli olarak görülen bir işlemdir. Root işlemi ile cihazınıza bir anlamda tam yetki verirken, Google tarafından kısıtlanan pek çok veriye ulaşabilir, cihazınızı hiçbir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz.
Cihazınızı Rootlamak için pek çok yöntem bulunmasına rağmen sizlere bu yazımızda Kingo Android Root programı ile bu işlemi nasıl yapacağınızı anlatacağız.
NOT:
ADIM -1:
Kingo Android Root programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. [İNDİR]
ADIM -2:
Bilgisayarınıza telefonunuzun Driver 'larını yükleyin.
ADIM -3:
Telefonununuzda "Ayarlar > Geliştirici Seçenekler" kısmına girin. Burada "USB Hata Ayıklama Modunu" Aktifleştirin.
ADIM -4:
Telefonunuzu USB Kablo ile Bilgisayara bağlayın ve "KİNGO ROOT" programını çalıştırın.
Ekrana Gelen Pencere "ROOT" Butonuna basarak İşlemi Başlatın. (Benim Telefonum Rootlu Olduğu İçin Root Again Yazıyor.)
ADIM -5:
4 – 5 dakikalık sürenin ardından telefonunuz başarı ile Rootlanarak yeniden başlayacaktır.
ADIM -6:
Rootlama İşlemi Bitmiştir.
Cihazınızı Rootlamak için pek çok yöntem bulunmasına rağmen sizlere bu yazımızda Kingo Android Root programı ile bu işlemi nasıl yapacağınızı anlatacağız.
NOT:
- GM Discovery 4.4.2 Kitkat Sürümünde Denenmiş Olup, SORUNSUZDUR...
- Root işlemi ile cihazınız savunmasız hale gelebilir ya da çalışmaz durumda kalabilir. Tüm bu işlemlerin sorumluluğu tamamen kullanıcıya aittir. Ayrıca Root sonrası cihazın garantisi devre dışı kalır.
ADIM -1:
Kingo Android Root programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. [İNDİR]
ADIM -2:
Bilgisayarınıza telefonunuzun Driver 'larını yükleyin.
ADIM -3:
Telefonununuzda "Ayarlar > Geliştirici Seçenekler" kısmına girin. Burada "USB Hata Ayıklama Modunu" Aktifleştirin.
ADIM -4:
Telefonunuzu USB Kablo ile Bilgisayara bağlayın ve "KİNGO ROOT" programını çalıştırın.
Ekrana Gelen Pencere "ROOT" Butonuna basarak İşlemi Başlatın. (Benim Telefonum Rootlu Olduğu İçin Root Again Yazıyor.)
ADIM -5:
4 – 5 dakikalık sürenin ardından telefonunuz başarı ile Rootlanarak yeniden başlayacaktır.
ADIM -6:
Rootlama İşlemi Bitmiştir.