Rehber Android Kitchen Windows Sistemine Kurulumu [Resimli Anlatım]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TeknoCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TeknoCan

Emekli Yönetici
Destek Ekibi
Konular
2,005
Merhaba Arkadaşlar,
Benim Gibi Rom Portlayan ve Sık Kullanılan Programlardan Bir Tanesidir. Programın Birden Çok Özelliği Vardır. Roma Busybox Ekleme, App2sd Desteği Verme, Romdaki Boot.img Açıp/Kapatma Gibi...

" Anlatım Bana Ait ve Formumuza Özeldir. Başka Sitelerde Yayınlanmasına İzin Vermiyorum. "

ADIM -:

Bilgisayarınıza "Java JDK" Kurunuz [İNDİR] (Kuruluysa Bu Adımı Geçin).

ADIM -2:
"Android_Kitchen.zip" Dosyasını İndirin ve Masaüstüne Çıkarın. [İNDİR]

ADIM -3:

Klasör İçerisindeki "cywing_setup.exe" Dosyasına Tıklayarak, Kurulumu Başlatın.

GkoMj6.jpg

ADIM -4:
"Install from Local Directory" Seçeneğini Seçip, "İLERİ" Butonuyla Kurma İşlemine Devam Edin.

mz1An1.jpg

ADIM -5:
Resimdeki Gibi Yukleme Konumunu "c:\cygwin" Olarak Ayarlayıp, "İLERİ" Butonuyla Kurma İşlemine Devam Edin.

ZV7o4a.jpg

ADIM -6:
"BROWSE" Tuşuna Basarak Masaüstüne Çıkardığınız Klasörde "cygwin_packages" İçerisindeki "http" ile Başlayan Dosyayı Gösterip, "İLERİ" Butonuyla Kurma İşlemine Devam Edin.

4kbyEG.jpg

ADIM -7:
Bu Adımda İşlem Yaparken Hata Verecek, "TAMAM" Butonuna Tıklayıp, Gelen Pencerede (Aşağıdaki Resimde) Ok ile İşaretli "Default" Yazısına Tıklayarak, Tüm Seçeneklerin"İNSTALL" Olmasını Sağlayın. Sonra "İLERİ" Butonuyla Kurma İşlemine Devam Edin.

8bD7Qk.jpg

ADIM -8:
Paketler Yüklenene Kadar Bekleyin.

GkoO2v.jpg

ADIM -9:
Masaüstüne Kısayol Ekleme Seçeneğini Aktif Edip, "SON" Butonuna Tıklayarak Kurma İşlemini Bitirin.

rVZoZz.jpg

ADIM -10:
Programı Çalıştırın. Bazı Komutlar Uygulayacak. Komut İşlemleri Bitene Kadar Bekleyin. Bittikten Sonra Bu Pencereyi Kapatın.

lyv6Ek.jpg

ADIM -11:
Masaüstüne Çıkardığınız Klasörde "Kitchen_Dosyalar" içerisine Girip, "boot ve kitchen" Klasörlerini Kopyalayın. Programın Kurulu Olduğu Klasörde "C:\cygwin\home\KullanıcıAdınız" Dizinine Yapıştırın.

ngL3Jl.jpg

ADIM -12:
Programı Çalıştırın ve Aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayın.
Komut -1: cd kicthen
Komut -2: ./menu

Ve Artık Programı Kullanabilirsiniz ;)

lyv6GB.jpg

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri